VOCAS Yeni Spider Sistem Leave a comment

[av_one_full first]
[av_heading heading=’VOCAS Yeni Spider Sistem’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#b02b2c’][/av_heading]
[/av_one_full]

[av_one_full first]
[av_image src=’http://ideapro.com.tr/magaza/wp-content/uploads/2017/04/vocas-spider.jpg’ attachment=’4154′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_full]

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Birçok kolaylık ve avantajıyla daha sık kullanılmaya başlayan DSLR kameralar, yeni bir ihtiyacı daha gündeme getirdi.  DSLR makine kullananların, sarsıntısız ve rahat video çekimi ihtiyacı, VOCAS’ın yeni Spider Sistem’i tasarlayıp geliştirmesine ön ayak oldu.
Vocas yeni Spider Sistem,  video çekimi esnasında kolunuza binen yükü azaltarak sarsıntının büyük ölçüde engelleyip aynı zamanda rahat bir çekim yapmanızı sağlamak için tasarlanmıştır.

Vocas  Yeni Spider Sistem, ihtiyaca yönelik farklı modüller ile zenginleştirilip kombinasyonlar üretilerek istediğiniz gibi kurulabilen modüler bir sistemdir.
Genel özellikleriyle Spider Sistem, 2 adet uzunluğu ve açısı ayarlanabilen 360 derece dönebilen kol, her kameraya uyumlu kamera tabanı, kauçuk vücut destekleri ve omuz askısıyla birlikte kullanıcıya sunulmaktadır. Diğer tüm aksesuarlar ayrı olarak satın alınabilmekte ve böylelikle sisteminizi ihtiyaçlarınıza göre kendiniz yaratabilmektesiniz.

Vocas Yeni Spider Sisteminin Faydaları :
•    İstediğiniz şekilde kurulabilen modüler bir sistemdir.
•    Temel kit ve aksesuarlar herhangi bir alet kullanmadan birleştirilebilir.
•    Hafif ve küçük kameralar için kullanışlıdır.
•    Sağlam ve stabildir. Hafif olması taşınabilirlik konusunda avantaj sağlar.
•    Rahat sökülebilir yapısı ile yerden tasarruf etmenizi sağlar.
•    Dört noktaya kadar vücut desteği ile rahat ve sarsıntısız çekim imkânı sunar.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_full first]
[av_social_share title=’Paylaşın’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=”][/av_social_share]
[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?