Spor Etkinliklerinde 4HM SAM64 Leave a comment

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
4HM firmasının SDI – MADI/AES ses arabirimi SAM64, US Open tenis şampiyonası, Londra 2012 Olimpiyat ve Paralimpiklerinin yayın sistemlerinde önemli işlev gördü.
New York’ta yapılan US Open tenis turnuvasında iki tane SAM64 IBC (International broadcast Centre) yayın merkezindeki bir flyaway sisteminin bir parçasını oluşturdu. Burada sekiz adet SDI sinyali iki arayüze yönlendirildi, ve ayrılan ses bir Yamaha miks konsoluna aktarıldı.

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları sırasında IBC’nin sistemi içerisinde çok sayıda SAM64 ana ses ayırıcı olarak kullanıldı. Sistem 64 adet MADI çıkışı veri akış kanalını, iki adet Lawo mc266 ses masasının çekirdeğindeki yönlendiriciye  aktardı. US Open ve Londra 2012 4HM’nin ilk önemli spor etkinlikleri değildi; SAM64 daha önce Avustralya Açık Tenis Şampiyonasında, Polonya ve Ukrayna’da yapılan UEFA Avrupa Futbol Şampiyonasında ve Güney Afrika’daki FIFA World Cup’ta kullanıldı.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?