PHABRIX Sx Artık 2K Destekli Leave a comment

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
PHABRIX Sx serisi el test ve ölçüm çözümü için ilave ses desteği ve görüntü format zenginleştirme sağlayan iki yeni opsiyon eklendi. Bunlardan birisi, SWD-SDI, HD-SDI ve 3G-SDI dosya formatları desteğine şimdi de 2K formatlarının testinin eklenmesi. Kullanılabilen formatlar, SMPTE ST 2048-2:2011 standardı 2048 x 1080 Digital Cinematography Production Image FS/709 Formatting for the Serial Digital Interface ve SMPTE 428-9 D-Cinema Distribution Master – Image Pixel Structure Level 3 – Serial Digital Interface Signal Formatting’de tanımlanan 2K için test paternleri üretimi ve analizini içeriyor. Yeni opsiyon Sx serisine 10/12 bit ve 3G A ve B seviyesinde 4:2:2 YUV, 4:4:4 RGB ve 4:4:4 YUV  formatlarını ekleyerek Sx ölçüm aygıtlarını en geniş kapsamlı dosya formatlarını destekleyen el cihazları haline getiriyor.

İkinci yeni opsiyon Dolby Digital ve Dolby Digital Plus desteği sağlıyor. PHABRIX Sx serisi zaten malzeme verisi ayarlı Dolby E ses üretimi, ve ölçüm göstergeli, malzeme verisi analizli Dolby E analiz opsiyonuna sahipti, Dolby Digital ve Dolby D Plus için eklenen araç seti, PHABRIX’in yayın mühendisleri ve stüdyolarca benimsenmesini yaygınlaştıracak.
Yeni Dolby Digital (AC3), tek bir “program” oluşturan altı tane kayıplı sıkıştırılmış ses kanalından meydana gelen ses program akışlarının analizine imkan veriyor. Bu özellik surround ses sağlamak için altı kanalın tümünü kullanarak Dolby 5.1 analizine imkan veriyor.

PHABRIX Sx

Dolby Digital Plus desteği, 20 kanala kadar kayıpsız sıkıştırılmış ses (mono, stereo, 5.1, 7.1, 13.1’e kadar) ana program akışı ve opsiyonel yardımcı programların analizine imkan veriyor. Böylece surround ses için sekiz kanal kullanılarak Dolby 7.1 gibi program tiplerinin analizi yapılabiliyor.

2008 yılında ilk PHABRIX Sx el ölçüm aygıtının piyasaya çıkmasından bu yana test ve ölçüm piyasasında önemli bir yere sahip olan PHABRIX’in standart olarak SD-SDI, HD-SDI ve 3G-SDI formatlarını destekleyen Sx serisi, tek aygıtta birleşik bir üreteç, analizör ve monitör sunuyor.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?