PHABRIX Rasterizer Modelleri Leave a comment

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
PHABRIX’in rasterizer ürünleri arasında 2U boyutlu bütünleşik çift akranlı Rx2000’in yanı sıra 1U tam raf boyutlu Rx1000 ve yarım kabin rafı kaplayan Rx500 de var. Ürün serisi 4 birim takılarak aynı anda sekiz kanalın analizini yapabiliyor. Her Rx üzerindeki HDMI veya SDI olarak bir 1920 x 1080 ekran çıkışı istendiği zaman aynı anda 16 adet ölçüm aygıtının çoklu görüntülenmesini sağlıyor. Bu özellik çok sayıda dijital sinyal analizine hızlı erişme ihtiyacı duyan OB, MCR ve yayın donanımı üreticileri için ideal.

Ekranlar on altıya bölümlüden dörde bölümlüye kadar boyutlandırılabiliyor veya tam ve tek büyük ekranlı görüntüleme yapılabiliyor. 99 adet ön ayar yapılıp saklanabilen ürün, her ölçüm aygıtının nasıl görüntüleneceği üzerinde kullanıcılara eksiksiz denetim sunuyor.

Birçok yayıncı için bu ürünlerin çekici tarafı, kasalara farklı birimler yerleştirilebilmesi. Bu sayede sistem bütünleştiriciler ve müşteriler bugün ve gelecekteki ihtiyaçlarına göre ısmarlama çözümler yaratabiliyorlar. Tek birimde analizör ve üreteçleri birleştiren birimler, etkin maliyetli bir çözüm sunuyor. PHABRIX kısa süre önce seriyi tamamlamak için bir 4AES ses birimi ile tamamladı. Yeni 4K biriminin yanı sıra ASI desteği de eklenmek üzere.

PHABRIX başlangıç seviyesinde bir fiyata göz ve seğirme gibi fiziksel katman ölçümleri sağlayarak üst düzey yetenekte ürünler sunuyor. Sezgisel arayüz ve kolay erişilebilen araç setleri, endüstride yaygın benimseniyor.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?