Ensemble Designs’dan Yeni Çoklu Görüntüleyici Leave a comment

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Ensemble Designs iki adet bağımsız çalışan Avenue Multiviewer modelini ve Avenue Flexible yönlendirici için bir çoklu görüntüleme opsiyonu sunuyor. Avenue MV82’nin sekiz kaynak girişi, bir veya iki ayrı ekranda görüntülenecek şekilde yapılandırılabiliyor. Avenue MV164’ün on altı adet kaynağı, dört adede kadar ayrı ekranda görüntülenecek şekilde düzenlenebiliyor.

Avenue Flexible Router için her iki yapılandırma da opsiyon olarak mümkün. Avenue Multiviewer’lar tüm standart SD, HD ve 3 Gbps formatları kabul ediyor. 4:3 kaynaklar pillarbox modunda görüntüleniyor. Çıkış 59.94 veya 50Hz’de, 1080i veya 1080p olabiliyor. Her kaynak için ses göstergeleri görüntülenebiliyor ve 4, 8 veya 16 kanalı gösterecek şekilde ayarlanabiliyor. Kaynak görüntü her hücreyi doldurabiliyor veya %85 kaplayarak kenarlarda ve altta ses göstergeleriyle etiket bilgileri için boşluk bırakabiliyor. Boşluklu gösterimde görüntü çerçeveyi kaplayacak şekilde boyutlandırılırken kalitede azalma olmuyor. Çift tally olması, yayın sırasında ayrı sinyallerin gösterimine imkan veriyor.

Ensemble Multiviewer UI 300dpi

Ensemble Avenue Signal Integration System’a en son eklenen Avenue Multiviewer piyasadaki kasa başına en yüksek yoğunluğa sahip ürün olarak bir Avenue 3 RU veya 1 RU kasa içerisinde sadece tek bir birim kaplıyor.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?