Delec Dante Uyumlu Yeni Kontrol Panelleri Leave a comment

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Delec Almanya’nın Köln kentinde gerçekleştirilen Tonmeistertagung fuarında Dante ile donatılmış ilk kontrol panellerini sergiledi. Kontrol panelleri ek çevirici gerektirmeden bir Dante ağına doğrudan bağlanabiliyor. Bu ürün Dante arabirimli bir Delec CS1624 interkom cihazıyla kullanılabiliyor. Üç farklı yapıda dizayn edilen kontrol panelleri, 19-inch büyüklüğünde 12 ve 16 tuşlu ve masaüstü kullanım için dizayn edilmiş 16 tuşlu modellerle piyasaya sürülüyor.

Bu yeni kontrol panelleri, operatörlerin özel adresleri veya Delec NAM kullanarak anons hoparlörlerini hedeflemelerine imkan veriyor. Üç modelde de tam yedekli çalışma için Dante Primary ve Secondary portları var. Farklı bir senaryoda bu iki port, kontrol panellerini seri bağlama imkanını vererek, kablo gereksinimi büyük oranda azaltabiliyor. Yeni kontrol panelleri sadece yayıncılık ve tiyatro, sinema vb. ortamları için değil, uzun kablolama gerektiren her türlü uygulama için ideal çözüm sağlıyor.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?