Apantac Video Wall Çözümleri Leave a comment

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Crescent Wall işlemci ailesi ile Apantac ilk kez video wall pazarına girdi. Ürün bir videoyu çoklu monitör yapısında gösteren kullanıcı dostu arayüzü, yüksek kalitesi ve uygun fiyatı ile büyük ilgi gördü.

Apantac-videowall

Crescent Wall 4 farklı modelde sunulmaktadır:

Crescent Wall 1×3: Bir HDMI 1080p giriş sinyali, 3 adet 1080p 50/60 monitörde görüntü veriyor. Bu model bir video sinyalinin üç adet portre tipi (dikey) yan yana monitöre uygulanması amacıyla üretilmiştir. Donanım bir kompakt ½ raf büyüklüğünde, dahili üç adet DVI/HDMI extender ile sağlanmaktadır.
Crescent Wall 2×2: Bir HDMI 1080p giriş sinyali , 4 adet monitörde görüntü veriyor. Bu model bir video sinyalinin iki üst, iki alt olmak üzere dört monitöre uygulanması amacıyla üretilmiştir. Bu dört DVI/HDMI çıkış 1366 x 768P 50/60 veya 1080P 50/60 çözünürlükleri destekler. Donanım bir kompakt ½ raf büyüklüğünde, dahili dört adet DVI/HDMI extender ile sağlanmaktadır..
Crescent Wall 3×3: Bir HDMI 1080p giriş sinyali , 6 adet monitörde görüntü veriyor. Bu model bir video sinyalinin üç üst, üç alt olmak üzere altı monitöre uygulanması amacıyla üretilmiştir. Bu altı DVI/HDMI çıkış 1366 x 768P 50/60 veya 1080P 50/60 çözünürlükleri destekler. Donanım bir kompakt 1RU raf büyüklüğünde, dahili altı adet DVI/HDMI extender ile sağlanmaktadır.
Crescent Wall 4×4: Bir HDMI 1080p giriş sinyali , 8 adet monitörde görüntü veriyor. Bu model bir video sinyalinin dört üst, dört alt olmak üzere sekiz monitöre uygulanması amacıyla üretilmiştir. Bu sekiz DVI/HDMI çıkış 1366 x 768P 50/60 veya 1080P 50/60 çözünürlükleri destekler. Donanım bir kompakt 1RU raf büyüklüğünde, dahili sekiz adet DVI/HDMI extender ile sağlanmaktadır.
Crescent Wall serisi işlemcilerin kontrolü son derece rahat olup, cihaz ön panel butonlarına konfigürasyon yazılımıyla bilgisayar ekranında oluşturulan (1×3, 2×2, 3×3, veya 4×4) yapıların atanıp, işletme sırasında çağrılması suretiyle yapılır.
Apantac-videowall-rear

Crescent Wall ürünleri multiviewer konusunda pazar lideri Apantac tarafından üretilmektedir.
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?