beyond-RGBLink

RGBLink Yeni Ürünlerini Tanıttı… Yakında Türkiyede… Leave a comment

Rgblink Mini

Yeni Mini

Daha hafif, daha güçlü ve esnek yapıya kavuşan yeni mini, gelişmiş video katmanları, üst üste bindirme logosu ve ses karıştırma gibi özellikler geliştirildi.

Tamamen yeni bir cihaz kasası ile mini, benzersiz yerleşik tam renkli ekran ve tbar da revizyonlar yapılmıştır.

RGBLink

 

 


TAO 1mini
TAO 1mini

Yeni Tao 1 Mini

TAO doğrudan stream’i temel alan TAO 1 mini, video akışı ve iletimini sağlayan heyecan verici yeni bir cihazdır – TAO 1mini, HDMI, UVC ve NDI için video anahtarlama ile kameradan hedefe köprüleme çözümüdür.

Gerçekten benzersiz ve sezgisel bir form faktörü ile, TAO 1mini üzerindeki dokunmatik ekran kontrolleri doğal ve kolay bir şekilde akar ve  STREAM’i  bir dokunuş veya kaydırma kadar basit hale getirir.

TAO 1mini ekranı yalnızca kontroller için değil, aynı zamanda dairesel önizleme monitörüdür.

NDI düğümü olarak TAO 1mini, çok düşük gecikme ile 1080p60’a kadar NDI|HX3’ün kodlanmasını ve kodunun çözülmesini destekler.

TAO 1mini, yalnızca 90 mm’de (3,5 inç) yüksek düzeyde bağlantı sunarak cihazı ultra taşınabilir ve neredeyse her yere monte etmek için tasarlanmıştır.

RGBLink

 

 


RGBLink PTZ

Yeni PTZ Kamera

RGBlink’ten yepyeni bir PTZ kamera serisiyle tanışın.

Tasarımda güzel, performansta çarpıcı, 12x, 20x ve 30x yakınlaştırma seçeneklerine ve standart olarak HDMI, SDI, RTMP bağlantılarına sahip 11 model ve tabii ki NDI modelleri de va

RGBlink PTZ kamera, son teknoloji ISP işleme ve 2D/3D gürültü azaltma teknolojisine sahip Panasonic’ten 2 mega piksel CMOS sensöre sahiptir.

Bu yeni modeller TALLY göstergesi için de bir seçeneğe sahiptir – gerektiği yerde muhafazanın içine yerleştirilmiş, RGBlink PTZ kameralar her stüdyoda ve evdedir.

RGBLink

 

 


Q16

Yeni Q16 PRO

Q16’nın Video Wall uygulamalarına yönelik başarısını temel alarak, çıktı katmanı sayısını iki katına çıkaran ve 4K sinyaller ve pencere katmanları için destek ekleyen Q16pro Video Wall Denetleyicisini duyurduk. Ayrıca, bir dizi başka geliştirmenin yanı sıra hem giriş hem de çıkış için yeni harici ses desteği de var.

Q16

 

 


X8

Yeni X8

8K evrensel video işlemcimiz RGBlink X8’e yönelik güncellemeleri duyurduk – ve şimdi bir x serisi evrensel işlemcide ilk kez, DVE geçiş efektleri mevcut ve platform, daha fazla esneklik için çift karışım efekt motorlarıyla 2M/E’dir. Diğer geliştirmeler arasında 4K dahil 240 Hz yenileme hızları desteğinin yanı sıra perakende ve tabela uygulamalarını da desteklemek için yeni oynatma ve zaman çizelgesi özellikleri yer alıyor.

X8

 

 


D8-8K

Yeni D8 8K Class

Modern 8K profesyonel yayın ve yayın kameraları için tasarlanmış, kameralardan işlemeyi bağlantıyı basitleştiriyor ve örneğin 4x4K olarak alma ve yakalama olarak aşağı akış bağlantısını kolaylaştırıyor – işte bu D8 – RGBlink geliştirme ekibinden tamamen yeni bir tek kablolu 8K çözümü.

Görev açısından kritik uygulamalarda 8K’yı yerel olarak desteklemek için sıfırdan inşa edilen D8, DisplayPort 1.4 ve USB-C için modüler seçeneklerle birlikte standart olarak HDMI 2.1 girişi sunar.

FRL ve VESA DSC’li D8, 10K@60’a kadar destekler ve çok modlu işlemlerle D8, 8K sınıfı için üstün bir işleme, ölçekleme ve anahtarlama çözümüdür.

D8-8K

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.
Kabul et
Reddet
Soru Sor
Soru Sor
Merhaba;
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?